Industry: Oil, Gas & Energy
Career: Midcareer
Category: Sales
Work Experience: 1 - 5 years
Location: Rotterdam Area, Netherlands
Contract: Permanent
Job Description

Functie

In deze veelzijdige functie ben je het visitekaartje van onze opdrachtgever. Je hebt veel contacten met (potentiële) klanten en distributeurs in binnen- en buitenland over technische en commerciële vraagstukken. Je werkt offertes uit en volgt deze op in samenspraak met de buitendienst. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het commerciële succes! Je werkt intensief samen met je buitendienst collega’s.

Profiel

Onze opdrachtgever zoekt kandidaten die succesvol minimaal een MBO+ niveau en bij voorkeur een technische opleiding afgerond hebben. Je hebt reeds een aantal jaren commerciële werkervaring opgedaan. Je hebt affiniteit met de techniek en hebt een grote pré als je ervaring in de proces industrie hebt. Je hebt ervaring met Exact en kunt goed met MS Office overweg.

Je bent een echte teamspeler, maar kunt ook prima zelfstandig opereren. De eigenschappen accuraat, oplossingsgericht, commercieel, flexibel, proactief en hands-on zijn je op het lijf geschreven. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, door opleiding en/of ervaring;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt al enige ervaring als Commercieel Medewerker Binnendienst;
  • Je bent commercieel ingesteld, gemotiveerd en je kunt goed samenwerken;
  • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met de proces industrie
  • Ervaring met het programma Exact is een pré;

Onze opdrachtgever biedt een leuke, gevarieerde baan aan met veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en interessante groei perspectieven. Je komt te werken binnen een hecht team op de commerciële binnendienst. Je krijgt een passend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Contact person
Fatima-Zohra Aidani
E: info@menaglobalrecruitment.com
P: 0031624921797