Industry: Oil, Gas & Energy
Career: Midcareer
Category: Sales
Work Experience: 5 - 10 years
Location: Antwerp, Belgium
Contract: Permanent
Job Description

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever is specialist op het gebied van ijkwaardige Flow Meetsystemen voor gassen en vloeistoffen. Het bedrijf verzorgt het gehele project van ontwerp tot en met inbedrijfsname en service. De afnemers zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven. Naast het kantoor in Nederland heeft het bedrijf ook vestigingen in Singapore, Dubai en Brazilië.

De afdeling Metering Systems maakt een structurele groei door en is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische internationale omgeving.

Functieprofiel

Als Account Manager Metering Systems bied je totaaloplossingen. Vanuit je deskundigheid op het gebied van flowmeetsystemen en flowmeters, proces- en afvalwater analysers en de regelgeving hieromtrent ben je een gesprekspartner op niveau voor relaties.

Daarnaast ben je doorlopend op zoek naar nieuwe klanten en kansen. Je ontwikkelt, beheert en adviseert klanten in België, organiseert en begeleidt promotieactiviteiten, bezoekt relaties, stelt offertes op, onderhandelt deze uit en je verzorgt de technische en commerciële begeleiding van de projecten in de uitvoeringsfase.

Kandidaat-profiel

  • Je hebt kennis op HBO niveau, opgedaan door scholing en / of ervaring op technisch gebied van WTB, Elektro of Chemische Technologie;
  • Je beschikt over 5 tot 10 jaar werkervaring in een commercieel technische functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent ondernemend, doelgericht, accuraat en beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen;
  • Woonachtig in de omgeving Antwerpen.

Aanbod

Een uitdagende functie in een bijzondere, technisch hoogwaardige markt in een dynamisch team. Werken bij deze opdrachtgever betekent ruimte voor eigen initiatieven en de verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten. Uiteraard hoort hier een passend pakket arbeidsvoorwaarden en een gedegen opleidings- en trainingsprogramma bij.

 


Contact person
Fatima-Zohra Aidani
E: info@menaglobalrecruitment.com
P: 0031624921797